Dijital Kalkınma Bakanlığı'na üç el ateş edildi ve kapının camı kırıldı.Şüpheli, bu politikadan memnun olmadığını söyledi.

Birisi bugün Yanping Güney Yolu üzerindeki Dijital Gelişim Departmanı ofisine ateş açtı. Bu konuda bilgi alan Kuzey Şehri Polisi, hemen memurları gönderdi ve ateş eden 54 yaşındaki Zhang'ı tutukladı. ve 1 adet kısa tabanca, olay yerinin kapı camı kırıldı, şans eseri kimse yaralanmadı. Zhang Nan tutuklandıktan sonra suçu politikadan memnun olmadığı için işlediğini itiraf etti.Polis sorgusunun ardından halkı korkutma suçlamasıyla yargılanmak üzere Pekin Savcılığı'na nakledilecek.

Ayın 28'inde birisi, Yanping Güney Yolu üzerindeki Dijital Gelişim Departmanının ofis kapısına silahla ateş etti.  (Merkez Haber Ajansı)

Ayın 28'inde birisi, Yanping Güney Yolu üzerindeki Dijital Gelişim Departmanının ofis kapısına silahla ateş etti. (Merkez Haber Ajansı)

Taipei Şehri Polis Departmanının Zhongzheng İkinci Şubesi öğleden sonra bir basın toplantısı düzenledi.Fransız Şef Li Xiancang, saat 10:20'de Dijital Departmanın güvenliğinden bir rapor aldığını söyledi. O, hemen polis güçlerini harekete geçirdi ve olayla ilgilenmek için olay yerine koştu, hızla Zhang Nan'ı tutukladı ve bir silah ile değiştirilmiş bir silaha el koydu.

Soruşturmanın ardından Zhang, Nantou'da bir pansiyon işletiyordu. Dün gece kuzeye doğru gitti ve New Taipei Şehri, Pangeo Bölgesinde kaldı. Bu sabah elinde silahla dijital bölüme girdi ve suçu işledi. Monitöre üç el ateş etti. Birinci kattaki cam kapının ardından dışarı çıkan vatandaşlar ellerini havaya kaldırıp sloganlar attı, ardından polis tarafından bastırılarak sorgulanmak üzere tutuklandı.

Yapılan ön incelemede, sadece dijital bölümün cam kapısının hasar görüp parçalandığı, olay yerinde kimsenin yaralanmadığı belirlendi. Zhang Nan, politikadan memnun olmadığını ve birkaç yıl önce bir Facebook Sayfası reklamı aracılığıyla bir silah satın alındığını itiraf etti.

Zhang Nan'ın Facebook'ta bu yazıyı herkes gördüğünde öleceğini ya da hapse atılacağını paylaştığı bir paylaşım yaptığı anlaşılan Zhang Nan, herhangi bir partiye üye olmadığı için Dijital Bakanlığı neden kurduğunu da sorguladı. Tayvan'ın havlayan bir köpek treni kadar aptal olduğunu, ancak doğruyu yanlıştan ayırt edemeyen sessiz insanları uyandırmayı umduğunu söyledi.

READ  Arm CEO'su: Bilişimin Altın Çağındayız, Yapay Zeka Her Şeyi Değiştirecek | TechNews Technology'den yeni bir rapor

Polis şu anda Zhang Nan'ın amacı, suç ortakları olup olmadığı, siyasi geçmişi ve silahın satın alındığına dair kanıtlar hakkında daha fazla ayrıntı sağlıyor. Ateşli Silah, Mühimmat ve Bıçakların Kontrolü, Ceza Kanununun 151. Maddesi, Kamuyu Tehdit Suçu ve Ceza Kanununun 151. Maddesi. 354. Madde kapsamındaki vandalizm suçu, soruşturma için Taipei Bölge Savcılığına devredildi.

Ayın 28'inde birisi Yanping Güney Yolu üzerindeki Dijital Gelişim Departmanı ofisinin kapısına silahla ateş etti. Şikayet üzerine Beicheng Polisi olay yerine polis gönderdi ve silahı ateşleyen 50 yaşındaki adamı tutukladı.  Ayrıca 1 adet uzun ve 1 adet kısa tabanca ele geçirildi.  (Merkez Haber Ajansı)Ayın 28'inde birisi Yanping Güney Yolu üzerindeki Dijital Gelişim Departmanı ofisinin kapısına silahla ateş etti. Şikayet üzerine Beicheng Polisi olay yerine polis gönderdi ve silahı ateşleyen 50 yaşındaki adamı tutukladı.  Ayrıca 1 adet uzun ve 1 adet kısa tabanca ele geçirildi.  (Merkez Haber Ajansı)

Ayın 28'inde birisi Yanping Güney Yolu üzerindeki Dijital Gelişim Departmanı ofisinin kapısına silahla ateş etti. Şikayet üzerine Beicheng Polisi olay yerine memurlar gönderdi ve silahı ateşleyen 50 yaşındaki adamı tutukladı. Ayrıca 1 adet uzun ve 1 adet kısa tabanca ele geçirildi. (Merkez Haber Ajansı)

Dijital Bakanlık daha önce şunları söylemişti: Sabah saatlerinde bir adam, bakanlığın Yanping ofisinin birinci katına silahla girdi, hükümete karşı bağırdı ve ardından ateş açarak ana kapıya ve birinci katın duvarına zarar verdi. . Bu operasyon sırasında dijital departmanın birinci katındaki gardiyanlar hemen polisi arayarak çalışanları tahliye etti.Adam üst kattaki genel merkez ofis odasına çıkmaya çalıştı ancak gardiyan arkadaşları tarafından durduruldu ve ardından polis koştu. . olay yerine gelerek adamı gözaltına aldı.

Dijital Bakanlık, kimsenin yaralanmadığını söyledi.Aynı zamanda ilgili gözetleme görüntülerini ve kanıtları yetkili polise sağlayarak polis soruşturmasında aktif olarak işbirliği yapıyor.

Kamuoyundan gelen talepler varsa resmi ve yasal kanallardan şikayette bulunmalı, mantık dışı yorum yapmamalı ve hukuku bizzat denememeli, hukuka aykırı ve usulsüz davranışlar varsa hukuka göre soruşturulmalı, hoşgörülü olunmamalıdır.

Genel Yayın Yönetmeni: Yu Weining

Daha fazla ilgili habere bakın
Ana karadan gelen turistlerden para gelmiyor ve maliye bakanlığı körü körüne para harcıyor. Nantou'daki bir pansiyonun sahibi “Tayvan'ın ana karadan gelen turistlere yönelik yasağını kınadı” ve kuzeye yönelerek öfkesini ifade etmek için üç kurşun sıktı.
Silahla birden fazla tur atın! Saldırganın son paylaşımı şuydu: “Baba, senin için üzülüyorum.”
“Hükümet Karşıtı” Dijital Departmanı diye bağırırken dijital bölüme giren ve kapıyı vurarak hasar veren adam: Yukarıya koşmaya çalışan kalabalık durduruldu ve tutuklandı.
Dijital Kalkınma Bakanlığı'na üç el ateş edildi ve kapının camı kırıldı.Şüpheli, bu politikadan memnun olmadığını söyledi.
İlk kez biri sorun çıkarıyor! Muhabir: Deli bir adamın Kamu Güvenliği Bakanlığı binasına ateş açması sonucu hiçbir meslektaşımız yaralanmadı.

READ  Dünyanın En Büyük Permafrost Eritme Çukuru "Yeraltı Dünyasının Kapısı" Genişliyor, Uzmanlar Küresel Isınmayı Artırabilir | Uluslararası | Merkezi Haber Ajansı CNA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir