Milli takım “iyi oynamazsa cezalandırılacak” ve kadın tabanı bile kızgın. Basketbol federasyonu yangını kısa sürede söndürdü Hayat | CTWANT

Tayvan erkek basketbol takımı “2025 Asya Kupası Elemeleri”nde Yeni Zelanda ve Filipinler'e yenildi. Basketbol federasyonunun yönetici amiri Guo Junren toplantıda “Ödüller olmalı ve bir ödül ve ceza sistemi olmalı” dedi. (Resim/Fotoğraf FB'nin “Çin Taipei Çin Erkek Basketbol Takımı” sayfasından alınmıştır)

Tayvan erkek basketbol takımı yakın zamanda “2025 Asya Kupası elemelerinde” Yeni Zelanda ve Filipinler'e yenildi. Filipinler'in bir maç bile 53 puan farkla kaybetmesi, yeniden inceleme çağrılarına yol açtı. 24. “Ödül olmalı mı, ödül ve ceza sistemi olmalı mı?” Ancak bu rapor ortaya çıktığında kargaşaya neden oldu. Şu anda PLG New Taipei Kings'te oynayan “Rüzgar Gülü” Li Qian, açıkça “Bunu söylemeye kim cesaret edebilir” dedi.

PLG New Taipei Kings'te oynayan Li Qian, 2015'ten bu yana ülkeyi birkaç kez temsil etti. (Resim/Resim P.LEAGUE+ Resmi Web Sitesinden)

Li Kaiyan, 2015, 2016 ve 2017 Dünya Üniversite Erkekler Basketbol Turnuvasında Çin Taipei temsilci takımına ve 2016 ve 2017 Jones Cup Erkek Basketbol Takımında Çin Beyaz Takımına seçildi. Dünya Kupası Asya Erkekler Basketbol Elemeleri birçok mücadeleye sahne oldu. Milli takım kariyerini kişisel Facebook hesabından şöyle hatırladı: “2015'te Çin milli takım formasını giydiğim andan 2017'de kendi sahamda Dünya Üniversiteler Oyunları'na katıldığım andan itibaren, tüm Tayvanlılar için çok çalıştığımı hissettim. , ve tüm Tayvanlılar buradaydı. Size tezahürat yapıyorduk. Onur ve görev duygusu.”

Li Qian, Çin takımına katılmanın maliyetinin boş zamandan ve aileyle geçirilen zamandan fedakarlık etmek olduğunu ve büyük ve küçük risklerin bulunduğunu, örneğin her kişinin bir sezon oynadıktan sonra büyük ve küçük sakatlıklar yaşadığını söyledi. Tekrar sakatlanırsa takım maaşında kesinti yapabilir veya sözleşmesini yenilemeyebilir. Çaresizce şunları söyledi: “İyi dövüşmezseniz azarlanırsınız, aileniz de azarlanır. Çeşitli faktörler göz önüne alındığında bu riski kim göze alır?”

Eski spor spikeri Zhuo Junze, 26'sında kişisel IG'sinde sınırlı süreli bir güncelleme yayınladı; basketbol derneğinin oyuncuları cezalandırma hakkında konuştuğunu gören bir makale gördü.​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​) oyuncular derneğin malı mı sayılıyor?” göz eriten bir emojiyle birlikte sordu: “Böylece yeterli lojistik destek ve sigorta sağlamayan sendika bunu ilk önce çekebilir ve bir ayağı kırmızıyla ödüllendirebilir.”

READ  Anlaşmazlıktan sonra göz muayenesi yapılır mı? Gboard Giriş Modunda Süper Küçük Klavye Yazı Tipi Hatası - Computer King Ada
Eski spor spikeri Zhuo Junze IG'ye sordu: “Oyuncular derneğin malı olarak mı değerlendiriliyor?” (Fotoğraf / Zhuo Junze'nin Facebook sayfasından yeniden basılmıştır)

Çin Cumhuriyeti Basketbol Birliği'nin 13. 3. Genel Kurulu ayın 24'ünde Changhua'da gerçekleştirildi. Basketbol Birliği'nin idari amiri Guo Junren, katılım ücretleri ve ikramiyelerle ilgili olarak “İsterseniz” şeklinde bir tepkiyle karşılaştı. Ödüller var, bir ödül ve ceza sisteminizin olması gerekiyor.” Basketbol Federasyonu'ndan 27'sinde yayınlanan açıklama: Tartışmanın içeriğinin bir kısmı bir açıklama veya tartışma değil, sadece siyasi konularla ilgili görüş alışverişinden oluşuyor. Endişe verici, nihai bir karar değil.'' Milli takımın antrenmanları ve rekabetiyle ilgili her konuda taraftan da birçok öneri var. Basketbol derneği öğrenmeye ve gelişmeye açıktır. Lütfen Basketbol Birliği'nin basın açıklamasına ve sözcüsünün açıklamasına bakınız. İlerlemek.”

Asya Kupası erkekler basketbol elemelerinde ilk tur 26 Şubat'ta sona erdi. 22'sinde Yeni Zelanda'ya 69:89'luk skorla 20 sayı farkla mağlup olan Çin ekibi, 25'inde Filipinler ile tekrar 53:106'lık skorla karşılaştı. tam 53 puan. Büyük bir farkla kaybettik. İkinci turda Çin takımı 21 Kasım'da Hong Kong ve 25 Kasım'da Yeni Zelanda ile karşılaşacak. Sonuçta, her grupta en iyi iki takım, yani toplam 12 takım, 2025 Asya Kupası'na katılmaya hak kazanacak ve her grupta toplam 6 takım, kalan 4 yer için yarışacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir