Lu Xiuyan, Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası'nda bir Yeni Yıl yemeğine katıldı ve Tsai Ing-wen ve Sun Xiaoya ile samimi ilişkiler içindeydi.

Lu Xiuyan, Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası'ndaki Yeni Yıl yemeğine katıldı ve Tsai Ing-wen ve Sun Xiaoya ile etkileşime girdi.

CNEWS Yakınsama Haber Ağı Muhabiri Li Chengshi/Taipei'den bildiriyor

Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası, bugün (28'inci) Taipei'de 2024 Yılbaşı Yemeği'ne ev sahipliği yaptı. Taichung Belediye Başkanı Lu Xiuen, Taichung'a yatırım yapmaya daha fazla şirket çekebilme umuduyla, Taichung Şehri'nin özelliklerini, özellikle belediye inşaat başarıları ve son yıllardaki ekonomik ve ticari başarılar ve çevre gibi birçok Amerikan ticari girişiminin temsilcilerine tanıtmak üzere davet edildi.

Bu gece Amerikan Ticaret Odası'nın yıllık Yeni Yıl Yemeği var. Toplantıya davet edilen Başkan Tsai Ing-wen bir konuşma yaptı. Yönetici Yuan yetkililerini tanıtmanın yanı sıra, Lu Xuan'ı Oda üyelerine de tanıttı. Ticaret. Tsai Ing-wen, Lu Xuan'ın Taichung'u yönetmedeki başarılarını doğruladı ve “Taichung'un iyi bir iş çıkardığına” inandı. Belediye Başkanı Lu ayrıca Başkan Tsai'nin Taichung'u daha sık ziyaret etmesini memnuniyetle karşıladı. Toplantı sırasında AIT Direktörü Sun Xiaoya ile selamlaştı. Başkan Yardımcısı Hsiao Meiqin ve diğer birçok kadın lider. Bir araya gelindiğinde sohbet oldukça hararetli geçti.

Bu akşam birçok ünlü uluslararası şirket katıldı.Lu Xiuyan'ın kola içmeyi sevdiğini duyan Coca-Cola Şirketi temsilcileri de belediye başkanına saygılarını sunmak için özel bir gezi yaptı. Buna ek olarak Uber temsilcileri, hem Taichung çalışanlarının hem de işçilerin haklarını koruyan “Gıda Dağıtım Platformu Operatörlerinin Yönetim Özerkliğine İlişkin Yönetmelik” nedeniyle toplantı sırasında Belediye Başkanı Lu'ya da teşekkür etti.

Taichung Şehri Hükümeti Genel Sekreteri Xie Jiazhen, Taichung'un ABD ile yakın bağları olduğunu ve spor, turizm, eğitim, kültür, ekonomi ve ticari yatırım alanlarında yakın alışveriş ve işbirliğine sahip olduğunu söyledi. Bu yıl öyle oldu. Aralarında Amerika Birleşik Devletleri'nin Torrance şehri, eski Ulaştırma Bakan Yardımcısı Chen Guangguo, Victor M. Mendes ve ark. Ek olarak itfaiye teşkilatı, geleceğe yönelik politika oluşturma ve planlama için bir referans olarak acil müdahale sistemini ziyaret etmek üzere Mart ayı başında ABD'yi ziyaret etti.

READ  Google, çerez hırsızlığını kesin olarak durdurmak istiyor - Bilgisayar Kralı Ada
Lu Xiuyan, Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası'nın Yeni Yıl yemeğine katıldı ve Tsai Ing-wen ve Sun Xiaoya 7 ile etkileşime girdi.Lu Xiuyan, Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası'ndaki Yeni Yıl yemeğine katıldı ve Tsai Ing-wen ve Sun Xiaoya 7 ile etkileşime girdi.

Lu Xiuyan, Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası'ndaki Yeni Yıl yemeğine katıldı ve Tsai Ing-wen ve Sun Xiaoya 7 ile etkileşime girdi.

Hsieh Jiazhen, şehir yönetiminin Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası ile sık sık iletişim kurduğunu ve her yıl ilgili faaliyetlere katılmaya davet edildiğini belirtti.Geçen Temmuz ayında Ticaret Odası Taichung'u ziyaret ederek Lu Xiuyan'ı konu hakkında konuşmaya davet etti. “Size harika bir Taichung gösterin! Yaratıcılık ve sürdürülebilirlik ile Taichung'un ekonomik büyümesine liderlik etmek.” , çeşitli ABD şirketlerinin temsilcilerine kentsel gelişim ve yatırım ortamını tanıttı. Taichung son yıllarda tüm taraflarca tanınmaktadır.Taichung, merkezi hükümet tarafından teşvik edilen “Tayvan'daki Üç Büyük Yatırım Projesi”ne toplam 298 proje ve toplam 339,5 milyar yatırımla büyük yatırımlar yapmıştır. Yuan, 24.000'den fazla istihdam yaratıyor.

Sekretarya, Tayvan ile ABD arasındaki ikili ticaret hacminin 2022'de 130 milyar ABD dolarını aşmasının beklendiğini söyledi. Tayvan, Amerika Birleşik Devletleri'nin dokuzuncu en büyük ticaret ortağıdır ve Amerika Birleşik Devletleri, Tayvan'ın en büyük ikinci ticaret ortağıdır. Taichung şehir yönetimi aktif olarak yatırım çekiyor ve istihdam ve girişimciliğe rehberlik ediyor.Amerikan ve Japon şirketleri de dahil olmak üzere çoğu şirket, özellikle yapay zeka endüstrisi, havacılık endüstrisi, açık deniz rüzgar enerjisi vb. alanlarda Taichung'un yatırım ortamını doğruladı. askıda olması.

Ayrıca Amerika'nın önde gelen bellek üreticilerinden Micron da yatırımını artırarak geçen yıl Taichung'da dördüncü fabrikasını açtı; Costco'nun Nandun Bölgesi ve Beitun Bölgesi'nde şubeleri vardır ve Nandun Bölgesi şubesi Costco'nun 800'den fazla şubesinden biridir. . “Mağazaların Kralı” kârlılıkta bir numaradır.

Sekreterlik, Tayvan'daki Amerikan Ticaret Odası'nın 1951 yılında, Tayvan'daki uluslararası şirketlerin iş gelişimini teşvik etmeye adanmış, kar amacı gütmeyen, partizan olmayan bir ticari kuruluş olarak kurulduğunu açıkladı. .

READ  Yakın zamanda ABD'de yapılan bir araştırma, Parkinson hastalığının pestisit kullanımıyla bağlantılı olduğunu ortaya koyuyor. "Bu 3" İlaç En Şok Edici Etkilere Sahip | Hayat | CTWANT

Fotoğraf Kredisi: Taichung Şehri Hükümetinin izniyle

“Daha Fazla CNEWS Yakınsama Haber Ağı Raporu”

Taichung şehir yönetimi, mağazanın Catering Watcheng ve Haiji Soya Soslu Tavuk ürünlerini ortaklaşa denetledi ve son tarih içinde iyileştirmeler yapılmasını emretti.

Ulusal karayolu yolcu trafiğinin artırılması durumu, en son Lin Peixiang'da Haziran ayına kadar karara bağlanacak: Toplam 50 kilometreden az mesafe için sübvansiyonlar artırılmalıdır.

[கட்டுரையை மறுபதிப்பு செய்யும் போது ஆதாரத்தைக் குறிப்பிடவும்]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir